Política de Privacitat

Introducció

A APEH Associació d’Hostaleria de Tossa de Mar, sensibilitzats amb les necessitats dels usuaris d’Internet i conscients de la importància de la rigorosa privadesa de la informació personal que ens confien, incloem aquesta declaració de privadesa per tal que siguis conscient de la política en el tractament de les dades personals que vaig obtenir dels visitants i usuaris.

Com a usuari, acceptis aquestes condicions pel sol fet de llegir, visualitzar o navegar al lloc. Si no els acceptes, has d’abandonar el lloc, sense fer-ne ús algun i el contingut, i sense accedir a les pàgines enllaçades.

Responsable del tractament de dades

El titular del lloc i responsable del tractament de dades és APEH, Associació de Professionals i Empresaris d’Hostaleria, amb DNI Fiscal G-17294646, per contactar pots utilitzar l’adreça de correu electrònic apehtossa@gmail.com, el telèfon +34630720304 o correu postal al Apartat de correus, 65 C/ Mª Axuiliadora, 3, Bloc A, Baixos, 17320 Tossa de Mar, Girona.

Finalitat del tractament de dades

Als nostres llocs web, hi ha uns apartats específics on pots anotar les teves dades per rebre informació sobre actualitzacions de la nostra web i d’alguns programes que es distribueixen. Nosaltres t’assegurem que la informació que ens facilitis serà gestionada de manera totalment confidencial. Les dades s’han d’emmagatzemar mentre hi hagi previsió del seu ús per a la fi per la qual van ser recollides. No es fan preses de decisions automatitzades amb les teves dades. La web pot utilitzar galetes, consulta la nostra política de galetes.

Legitimació del tractament de dades

L’ús de les teves dades es realitza perquè ens dónes el teu consentiment per utilitzar els que ens proporciones als formularis per a un ús específic que s’indica a cadascun d’ells. Les teves dades només són necessàries per als usos concrets pels quals se’t sol·liciten, si no ens les facilites, aquests serveis no són possibles.

Transferència i cessió de dades

Hi ha un compromís ferm per part nostra que les dades que proporcioni a APEH Associació d’Hostaleria de Tossa de Mar, no seran vendides ni cedides a terceres persones sense el previ consentiment de l’interessat sota cap concepte o circumstància, excepte consentiment exprés o obligació legal.

El nostre lloc web conté enllaços cap a llocs web de tercers. APEH Associació d’Hostaleria de Tossa de Mar no es fa responsable de les polítiques i les pràctiques de privadesa d’aquests altres llocs.

Dret dels interessats

Tens el dret d’accedir a la informació que sobre la teva persona està emmagatzemada a les nostres bases de dades, rectificar-la si existís alguna errada, suprimir-la, limitar-la, oposar-te al seu tractament i retirar el teu consentiment si aquest és el teu desig. Per això simplement has d’escriure un e-mail a l’adreça de correu electrònic info@jinteract.com on t’atendrem gustosament qualsevol consulta, comentari o aclariment requerit sobre això. Per a més informació sobre temes relacionats, el lloc de referència a la Xarxa espanyola és l’Agència de Protecció de Dades, on tens dret a reclamar.